Turcu: „Dacă nu era Gigi cu valize și geamantane, Steaua nu intra în grupe”


Intră acum și în grupul de

Acționarul dinamovist Vasile Turcu s-a declarat mulțumit de rezultatul din derby-ul cu Steaua. Turcu a dezvăluit că i-a spus, la pauza meciului, prietenului său, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, că Dinamo va marca, dar acesta nu l-a crezut. Turcu a înțepat însă rezultatele obținute de Steaua, declarînd că Becali a avut un rol important în obținerea acestora.

"Eu i-am zis lui Gigi la pauză că se întoarce norocul înspre mine și echipă. El nu a crezut. Gigi zicea că ne mai dau două, trei. Când am egalat, el a plecat. Dar norocul face parte din viață, și el a avut noroc. Eu când vorbesc de Gigi, mă refer la Steaua. Pentru că dacă nu era Gigi, cu valize, geamantane, nu intrau în grupe. Mi-a plăcut la Dinamo atitudinea, condiția fizică. Eu zic că, după cum s-a jucat, noi am câștigat un punct, Steaua a pierdut două. După joc, eu sunt foarte mulțumit de rezultat",a declarat Turcu, la Fanatik.

Acționarul dinamovist a mai afirmat că lotul lui Rednic trebuie întărit, lucru care se va petrece în pauza de iarnă.

"Ne mai lipsesc una sau două piese la linia de mijloc, acolo s-a făcut diferența. Cred că în iarnă o să facem ceva transferuri. Cristi Borcea a făcut un program de pregătire diabolic pentru iarnă. Gândiți-vă că Rednic nu a avut o la dispoziție în perioada de vară tot lotul, și asta s-a văzut. Pregătirea fizică a contat mult și la meciul de astăzi. Sunt mulțumit cu punctul obținut, sper să remontăm la Timișoara. ", a mai spus Turcu.


Intră acum și în grupul de