Patru botoșăneni prinși în timp ce se deplasau cu autoturismul pe care l-au furat


Intră acum și în grupul de

Un echipaj al Biroului Poliției de Ordine Publică al municipiului Suceava, care patrula pe raza municipiului, a observat în noaptea de duminică spre luni, un autoturism marca „Lada”, care circula fără lumini, iar ocupanții au devenit suspecți prin faptul că încercau să-și ascundă fizionomia și păreau a fi prea tineri.

 Agenții de poliție au trecut la urmărirea autoturismului prin folosirea semnalelor luminoase și la circa 100 m de piața agroalimentară din localitate, autoturismul respectiv a oprit, iar din acesta au coborât doi tineri care au fugit în direcții diferite, fiind imobilizați după urmărirea acestora. Cei doi au fost identifica?i ca fiind A. Narcis, în vârstă de 18 ani și B. A. de 14 ani, ambii din municipiul Botoșani, care au declarat că autoturismul marca „Lada” a fost sustras în seara zilei de 02.11.2008 din municipiul Botoșani și s-au deplasat cu acesta pe raza municipiului Suceava, împreună cu alți doi tineri, cu scopul de a fura din autoturisme. Cei doi au fost depistați ulterior în persoana numiților A.C. de 14 ani și Z.M. de 17 ani, ambii din Botoșani,.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investiga?ii Criminalistice (SIC) Suceava în colaborare cu SIC Botoșani pentru documentarea întregii activități infracționale.

 


Intră acum și în grupul de