Alegeri 2008 : Bosancu respinge acuzele lui Flutur că ar folosi bani publici pentru acțiuni de campanie


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților în colegiul 2 Suceava, Neculai Bosancu, a prezentat, luni, într-o conferință de presă, chitanța prin care a plătit Primăriei Adâncata suma de bani pentru organizarea concertului de muzică populară din data de 26 octombrie, infirmând astfel acuzele aduse de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, privind folosirea de bani publici pentru acțiuni de campanie.

„Nu a fost folosit nici un ban public pentru acest concert. Eu am fost sponsor și așa a fost înscris și pe afișele care au fost prezentate”, a spus Bosancu. El a arătat că a încheiat un contract de sponsorizare cu Primăria Adâncata pentru concertul de muzică populară, iar în baza acestui contract, Primăria a încheiat la rândul său un contract cu Ansamblul Ciprian Porumbescu și urmează să achite acestuia până la 26 noiembrie, factura emisă.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a acuzat, joi, PSD Suceava că folosește banii publici în campania electorală, arătând că decontul unui concert de muzică populară, oferit în 26 octombrie de candidatul PSD Neculai Bosancu, în comuna Adâncata, a fost achitat de Primăria din comună. „Contractul și factura pentru acest concert au fost făcute pe Primăria Adâncata. Nu e în regulă. Nu pot fi folosiți bani publici pentru campania electorală”, a spus Flutur. El a menționat că acest concert a fost susținut de Ansamblul Ciprian Porumbescu, al Consiliului Județean Suceava, și că pentru prestația artiștilor Primăria Adâncata a achitat 3000 de lei.

 


Intră acum și în grupul de