Fotbal : Dorinel Munteanu: „Mergem la Lyon să facem un joc bun”


Intră acum și în grupul de






Antrenorul formației Steaua București, Dorinel Munteanu, este încrezător înaintea debutului său în Liga Campionilor ca antrenor. La plecarea în Franța, marți, Dorinel a declarat că în partida de miercuri situația va fi cu totul alta decât în meciul tur, când Steaua a pierdut cu 3-5, deși a condus cu 2-0 și 3-2.

“Am încredere în echipă și mergem să facem un joc bun. Eu zic că meciul de la București a fost un accident, acum va fi cu totul altceva. Probabil e meciul ultimei șanse pentru calificarea mai departe în Liga Campionilor, dar pentru Cupa UEFA mai sunt meciuri și alte șanse. Sunt convins că vom face un joc bun”, a declarat Munteanu.

Președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a explicat și ce îi trebuie formației roș-albastre pentru a spera la un rezultat bun în Franța. “Trebuie să înscriem un gol mai mult decât adversarul. Este adevărat că la București trei nu au fost suficiente, dar am avut timp să învățăm din greșeli. Steaua a jucat bine până acum în Liga Campionilor”, a declarat Argăseală.

Meciul Olympique Lyon – Steaua București, din etapa a patra a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45. Steaua ocupă în prezent ulimul loc al grupei, cu un singur punct. Pe primul loc este Bayern Munchen cu 7 puncte, urmată de Olympique Lyon cu 5 puncte și Fiorentina cu 2 puncte.

 


Intră acum și în grupul de