Trombetta mai speră la calificare


Intră acum și în grupul de

Supărare mare la Cluj după ce CFR a ajuns de pe locul doi pe ultima poziție a clasamentului Grupei A a Ligii Campionilor. Deși a pierdut partida de marți cu Bordeaux, scor 2-1 pentru francezi, antrenorul clujenilor, Maurizio Trombetta, este optimist: “Mai sunt două partide, chiar dacă e vorba de Roma și Chelsea. Până la urmă acestea sunt echipele cu care am făcut puncte atunci când nimeni nu credea că suntem capabili”.
Trombetta a ținut să comenteze și evoluția elevilor săi din meciul cu Bordeaux: “Am primit două goluri din faze fixe și din păcate am pierdut o partidă deosebit de importantă”.
Deși antrenorul clujenilor s-a arătat încrezător pentru meciurile viitoare, impresarul Victor Becali a fost de altă părere: “A fost o întâmplare că CFR a bătut Roma. Nu cred că vor putea s-o învingă încă o dată”, a declarat acesta la finalul meciului de la Cluj dintre CFR și Bordeaux.
Nici selecționerul Victor Pițurcă nu a fost mulțumit de jocul clujenilor. “Bordeaux e o echipă mare și a jucat excelent. Psihic am fost depășiți, nu a existat prospețime, gândire în teren”, a declarat acesta.
 


Intră acum și în grupul de