Spectacolele lunii iunie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

În această lună, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava vor fi opt spectacole, atât producții proprii, cât și spectacole invitate.

Potrivit reprezentanților teatrului sucevean, pe 7 iunie a.c., de la ora 19.00, se va juca spectacolul „Fata din curcubeu” – text și regie Lia Bugnar, iar pe 8 iunie a.c., de la ora 19.00, se va juca „iHamlet”, de Elise Wilk, un spectacol produs de Asociația Punctart, în regia Catincăi Drăgănescu.

Pe 10 iunie ajunge la Suceava turneul extraordinar al flautistului Ion Bogdan Ștefănescu, „Flautul fermecat”.

Spectacolul „Sub apă” de Carmen Ella Greenhill, în regia lui Sebastian Marina se va juca pe 12 iunie, de la ora 19.00, urmând ca pe 14 iunie, de la aceeași oră, să se joace „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu. Totodată, „D’ale carnavalului” se va mai juca pe 26 iunie, de la ora 18.00, în cadrul festivalului „Umor… la Gura Humorului”.

Sucevenii sunt așteptați pe 23 iunie, de la ora 19.00, la avanpremiera spectacolului „Noapte bună, tăticule!”, de Jean Poiret, în regia lui Alexandru Grecu, dar și la premiera din 24 iunie, de la ora 19.00.

Biletele pentru aceste spectacole se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677 sau pe adresa de e-mail [email protected].

(M.T.)


Intră acum și în grupul de