Securizarea Spitalului Județean va determina ca unii angajați ce nu și-au făcut carduri să fie la mila colegilor


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va finaliza procesul de securizare a unității până la sfârșitul acestei luni, fapt ce va limita accesul în incintă.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Tiberiu Brădățan, a spus că până în prezent au fost montate uși noi peste tot și urmează a fi instalate sistemele magnetice de închidere și deschidere. Medicul a precizat că securizarea spitalului presupune și limitarea accesului personalului în alte sectoare, salariații unității putând intra în anumite zone doar cu cadrurile magnetice, dar nu toți angajații s-au prezentat pentru a-și face fotografiile digitale. Acesta a avertizat că, cei care din diverse motive au tergiversat efectuarea fotografiilor ce urmează a fi încorporate pe cartela de acces, vor fi nevoiți să și le facă singuri, prin resurse proprii. „Angajații fără carduri de acces nu vor putea intra în spital. Vor fi nevoiți să stea pe la ușă și să aștepte ca vreun coleg să le deschidă ușa. Ca penalitate vor trebui să facă aceste cadruri pe cheltuiala proprie” a afirmat, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Securizarea spitalului constă și în montarea de camere de supraveghere în diverse locații, cum ar fi holul și parcarea de la Unitatea de Primire a Urgențelor sau bucătăria și magazia unității medicale, acestea din urmă fiind considerate adevărate „găuri negre” de către comitetul director.


Intră acum și în grupul de