Incendiu din cauza jarului nestins, într-o gospodărie din Moara Nică


Intră acum și în grupul de

Neglijența proprietarilor unei gospodării ce au scos jarul nestins din sobă și l-au depozitat aiurea, a dus la provocarea unui incendiu. Astfel, după anunțarea incendiului, sâmbătă la ora 22:43, Detașamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Vioricăi D., din localitatea Moara Nică, comuna Moara.

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta la adăpostul pentru animale, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de cca. 70 mp și o anexă, pe o suprafață de cca. 15 mp, existând pericolul de propagare la o casă învecinată.

Focul a distrus adăpostul pentru animale, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de cca. 70 mp, o anexă, pe o suprafață de cca. 15 mp și bunuri de uz casnic, pagubele fiind estimate 20.000 lei.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.20.

Potrivit cercetărilor, focul a izbucnit din cauza neatenției proprietarei care a depozitat jarul nestins în apropierea materialelor combustibile.

Pompierii au salvat casa învecinată, în valoare de cca. 70.000 lei.


Intră acum și în grupul de