Echipele gazdă au făcut „legea” în etapa a XII-a a Ligii a IV-a


Intră acum și în grupul de




Runda a XII-a a Ligii a IV-a a fost una în care formațiile oaspete au „scos” doar două puncte, Viitorul Liteni pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți și Bradul Vama pe terenul celor de la Steaua Dumbrăveni.

 

Rapid CFR II Suceava Mihoveni – Minerul Iacobeni – Ciocănești       5 – 1

Meci controlat de suceveni care s-au impus clar cu scorul de 5-1 (2-0) prin golurile marcate de Romaniuc, Grămadă, Brînză, Cimpoiași și Bucaciuc, pentru oaspeți înscriind Țurcă în minutul 90.

Rapid CFR II Suceava: Pascal – Ioniță, M.Tudoreanu, Tipa, Barbă, Bucaciuc, Grămadă, Brînză, Romaniuc, M.Ciobanu, D.Munteanu. Au mai jucat: Cimpoiești, Goraș.

Minerul Iacobeni – Ciocănești: Vrînceanu – Tomiuc, Iosub, A.Berechea, I.Ștefan, Ivan, M.Bostan, E.Berechea, An.Dîrțu, Ad.Dîrțu, Gh.Dîrțu. A mai evoluat Țurcă.

 

Avântul Frasin – Dorna Vatra Dornei 4-1 (1-0)

Nou promovata Avântul Frasin s-a descurcat de minune în compania unei formații cu experiență, Dorna Vatra Dornei și a reușit să se impună clar cu scorul de 4-1. Pentru gazde au marcat C.Beldie, O.Gemănari de două ori și Pircu, pentru dorneni înscriind  Kasper.

Avântul Frasin: Căilean – Mîndrilă, I.Gemănari, O.Gemănari, Tureschi, Flutur, Dranca, Beldie, Bilan, Pircu, Drelciuc. Au mai jucat: Ruscan, Corleciuc și Căinari.

Dorna Vatra Dornei: Gavriloaia – Paraschiv, Ivan, Szekely, A.Ciurlă, C.Ciurlă, Mitruc, Iuga, Nemeș, Bostan, Hrișcu. Au mai evoluat: Kasper, Țifui, Boncheș și Iacobăț.

 

Unirea Boroaia – Foresta Moldovița 6-1 (4-0)

Una dintre cele mai puternice echipe ale Ligii a IV-a în acest sezon competițional este Unirea Boroaia, formația care nu a avut probleme nici în etapa a XII-a, etapă în care a depășit clar pe teren propriu pe Foresta Moldovița cu scorul de 6-1. Pentru echipa din Boroaia au marcat: Fl.Ailenei, Vasiliu de două ori, V.Prisacă de două ori și Stanca, pentru oaspeți reducând din handicap Ungureanu.

Unirea Boroaia: Iederan – Chirivici, Fl.Ailenei, Drîngu, Vicu, Pană, Stanca, Matei, Vasiliu, Prisacă. Au mai jucat: Croitoru, Nistorean, Mihăilă și Alexandru.

Foresta Moldovița: Bursuc – Ungureanu, Păduchi, Popovici, Moroșan, Mitruț, N.Niga, Balabasciuc, Iasinoschi, Petrescu, Gheorghiță. Au mai evoluat: Hanceriuc, Șestun, Torac, Gavrileac.

 

Bucovina Rădăuți – Viitorul Liteni 1-1 (0-1)

Partidă echilbrată în etapa a XII-a a Ligii a IV-a la Rădăuți acolo unde formația gazdă Bucovina a primit vizita celor de la Viitorul Liteni. Oaspeții au deschis scorul prin Craiu în minutul 25, rădăuțenii egalând pe final prin Casandra în minutul 88.

Bucovina Rădăuți: Lazăr – Rusu, Ilișoi, Turliuc, Lavric, Zaremba, Munteanu, Plămadă, Bălței, Ichim, Șorodoc. Au mai jucat: Casandra și Ioancea.

Viitorul Liteni: Holca – Grosu, Maranda, Ungureanu, Tunea, Cojocariu, Tomescu, Buziuc, Craiu, Cîrnăreasa, Balint.


Intră acum și în grupul de