Fotbal : Vassaras arbitrează România-Georgia


Intră acum și în grupul de

Au rămas mai puțin de zece zile până când naționala de fotbal a României va susține un meci amical în compania selecționatei Georgiei, pe 19 noiembrie, de la ora 20.30. Meciul, care se va disputa pe stadionul “Dinamo” din București, va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, condusă la centru de Kyros Vassaras, informează FRF. Acesta va fi ajutat la cele două margini de Christos Gennaios și Dimitros Saraidaris, în timp ce arbitru de rezervă va fi românul Alexandru Deaconu.
Vassaras, în vârstă de 42 de ani, este purtător al ecusonului FIFA din 1998. El a mai arbitrat naționala României la 13 octombrie 2007, în meciul cu Olanda de la Constanța, scor 1-0, în preliminariile Campionatului European 2008. Totodată, a condus și partida Rapid București – Hamburg SV, scor 2-0, din 9 martie 2006, din prima manșă a optimilor de finală ale Cupei UEFA.
Biletele de intrare la acest meci vor fi puse în vânzare, exclusiv la casele de bilete ale stadionului “Dinamo”, începând de luni, 17 noiembrie, la ora 10.
 


Intră acum și în grupul de