Acasă Actualitate Lucrările de pe strada Vasile Bumbac vor fi finalizate până la „Zilele...

Lucrările de pe strada Vasile Bumbac vor fi finalizate până la „Zilele Sucevei”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a verificat luni dimineață, la prima oră, stadiul lucrărilor de pe strada Vasile Bumbac, din centrul orașului.

„Până la sărbătoarea „Zilele Orașului”, lucrările vor fi finalizate”, a anunțat primarul Ion Lungu.

El a precizat că această stradă este reabilitată prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL.



Totodată, Ion Lungu a anunțat că odată cu finalizarea acestei lucrări se încheie și proiectul „Reabilitarea Zonei Centrale a Municipiului Suceava”, care a cuprins străzile Nicolae Bălcescu, Ciprian Porumbescu, Libertății, Ştefan cel Mare, Vasile Bumbac, realizarea parcărilor subterane, precum și a zonei pietonale de la biserica Sf.Dumitru până la intersecția cu strada Mitropoliei prin fața Casei de Cultură și a Consiliului Județean.

Precizăm că reabilitarea străzii Vasile Bumbac a început în data de 12 martie a.c., urmând să fie refăcută strada pe o lungime de 337de metri, lățimea părții carosabile fiind de 6.00m – 7.00m, cu o suprafața totală a străzii de 2349mp. Totodată, vor fi refăcute trotuarele pe o suprafață totală de 1.550 mp și vor fi înlocuiți 28 de stâlpi de iluminat cu înălțimea de 9 metri și 5 stâlpi de iluminat cu înălțimea de 4 metri, iar stâlpii de 9 metri vor fi dotați cu corpuri de iluminat tip LED.

Valoarea totală a lucrării este de 1.054.290,45 lei la care se adaugă T.V.A.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version