Fotbal : Gabi Mureșan se gândește să renunțe la fotbal pentru că joacă prea mult la CFR


Intră acum și în grupul de




Obișnuit ca pe vremea lui Ioan Andone să încălzească banca de rezerve, Gabi Mureșan s-a speriat de faptul că depune prea mult efort în ultimul timp, la meciurile pe care le susține echipa sa, CFR Cluj. Conform CanCan, fotbalistul spune că ritmul infernal al meciurilor disputate de CFR – în campionat, în Cupa României, în Liga Campionilor și la echipa națională – l-a adus în stadiul de a intra fără chef pe teren și simte că nu mai poate rezista încărcăturii fizice și psihice. “Nu mai pot! Am ajuns la disperare. Nu avem nicio zi liberă și, chiar dacă antrenamentele sunt ușoare, simt că nu mă mai pot concentra.

Știu că trebuie să vină vacanța de iarnă, dar problema e că mai sunt niște meciuri foarte importante până atunci”, a explicat Gabi Mureșan pentru CanCan.

Fotbalistul spune că în partida cu FC Brașov, încheiată la egalitate, scor 1-1, nu a jucat bine pentru că a intrat pe teren plictisit și cu dureri la genunchi. “Poate e mai bine să mă las de fotbal și să scap de griji”, a mai declarat Mureșan, care de la începutul sezonului a jucat meci de meci sub comanda lui Maurizio Trombetta.


Intră acum și în grupul de