Fotbal : Dorinel Munteanu a primit ordin să îl țină pe spionul Pedrazzini pe bancă


Intră acum și în grupul de




 

Nu au trecut decât două săptămâni de la instalarea lui Dorinel Munteanu la Steaua și patronul Gigi Becali deja și-a băgat coada în treburile antrenorului principal. Nu i-a trimis bilețel cu jucătorii pe care să îi bage în teren, însă Becali a intervenit pentru ca secundul Massimo Pedrazzini să stea pe banca tehnică.

Indicația a venit după ce Dorinel l-a trimis pe Pedrazzini în tribună la meciul cu Lyon. Secundul s-a enervat și într-o confruntare cu preparatorul turc Yuksel Yesilova, adus în Ghencea de Dorinel, i-a spus acestuia “lasă că o să vezi că eu o să stau pe bancă la meciurile viitoare”. După care s-a plâns și patronului. “Nu mă interesează cine mai stă pe bancă însă, de aici înainte, Pedrazzini va fi nelipsit. Ãsta e ordinul meu”, i-a transmis Becali lui Dorinel, care s-a supus, informează Gazeta Sporturilor.

Ordinul a fost respectat duminică seară, în Giulești. La meciul cu Rapid, cel care a condus încălzirea jucătorilor Stelei a fost Yuksel Yesilova. Pedrazzini a stat în gura tunelului, alături de jucătorii de rezerve. Când s-a terminat încălzirea, Yuksel a urcat în tribună, alături de Ovidiu Costeșin, iar Pedrazzini a luat loc lângă Dorinel pe bancă.

Dorinel Munteanu a încercat să îl îndepărteze pe Pedrazzini de la Steaua încă de la numirea sa, însă Becali i-a spus că nu-l acceptă pe Gică Mihali pe post de secund din cauza trecutului său dinamovist și, în plus, i-a transmis că va trebui să lucreze cu Pedrazzini. “Massimo va fi secund, indiferent de ce se va întâmpla”, a spus Becali, care va deveni nașul copilului pe care logodnica lui Pedrazzini îș va naște în curând. Gazeta Sporturilor mai notează că italianul e privit în Ghencea ca fiind cel care îi dezvăluie lui Becali tot ce se petrece în vestiar și la antrenamente.


Intră acum și în grupul de