Fotbal : Dorinel Munteanu a primit ordin să îl țină pe spionul Pedrazzini pe bancă
 

Nu au trecut decât două săptămâni de la instalarea lui Dorinel Munteanu la Steaua și patronul Gigi Becali deja și-a băgat coada în treburile antrenorului principal. Nu i-a trimis bilețel cu jucătorii pe care să îi bage în teren, însă Becali a intervenit pentru ca secundul Massimo Pedrazzini să stea pe banca tehnică.

Indicația a venit după ce Dorinel l-a trimis pe Pedrazzini în tribună la meciul cu Lyon. Secundul s-a enervat și într-o confruntare cu preparatorul turc Yuksel Yesilova, adus în Ghencea de Dorinel, i-a spus acestuia “lasă că o să vezi că eu o să stau pe bancă la meciurile viitoare”. După care s-a plâns și patronului. “Nu mă interesează cine mai stă pe bancă însă, de aici înainte, Pedrazzini va fi nelipsit. Ãsta e ordinul meu”, i-a transmis Becali lui Dorinel, care s-a supus, informează Gazeta Sporturilor.

Ordinul a fost respectat duminică seară, în Giulești. La meciul cu Rapid, cel care a condus încălzirea jucătorilor Stelei a fost Yuksel Yesilova. Pedrazzini a stat în gura tunelului, alături de jucătorii de rezerve. Când s-a terminat încălzirea, Yuksel a urcat în tribună, alături de Ovidiu Costeșin, iar Pedrazzini a luat loc lângă Dorinel pe bancă.

Dorinel Munteanu a încercat să îl îndepărteze pe Pedrazzini de la Steaua încă de la numirea sa, însă Becali i-a spus că nu-l acceptă pe Gică Mihali pe post de secund din cauza trecutului său dinamovist și, în plus, i-a transmis că va trebui să lucreze cu Pedrazzini. “Massimo va fi secund, indiferent de ce se va întâmpla”, a spus Becali, care va deveni nașul copilului pe care logodnica lui Pedrazzini îș va naște în curând. Gazeta Sporturilor mai notează că italianul e privit în Ghencea ca fiind cel care îi dezvăluie lui Becali tot ce se petrece în vestiar și la antrenamente.