Fotbal : Copos “nu știe pe ce planetă” e Taher și caută salvarea în curtea lui Dinamo


Intră acum și în grupul de




Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că va pune lucrurile la punct cu omul de afaceri Fathi Taher atunci când acesta se va întoarce în țară. “Dacă aș ști pe ce planetă este acum domnul Taher, aș putea spune când ne întâlnim. Dar eu nu știu pe ce planetă este dânsul. Călătorește mult, e un om de afaceri important. Dacă acum aș ști că e pe Marte, aș putea spune că ne vedem poimâine pe Jupiter, dar nu știu. Când se întoarce o să punem lucrurile la punct. E vorba de Rapid aici, nu ne putem juca”, a spus conducătorul vișiniilor.

Copos nu a dorit să comenteze în vreun fel demisiile în val care au zguduit clubul Rapid. “Domnul Taher este un vizionar, trebuie înțeles. Situația la Rapid este foarte delicată și complicată. Avem o înțelegere și nu pot să vorbesc nimic, dar nimic, despre ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la Rapid. Nu este corect să vorbesc în lipsa dânsului, pentru că dânsul a venit la Rapid cu bună credință”, a adăugat George Copos.

Reamintim că trei dintre cei patru componenți ai Consiliului de Administrație al FC Rapid, Alexandru Bunea, Dragoș Nedelcu și Constantin Zotta, și-au înaintat demisiile după ce criza financiară a pus stăpânire pe gruparea giuleșteană.

Acționar majoritar al SC FC Rapid SA este în continuare George Copos, prin firmele sale, cu 99,99 la sută din acțiuni.

Unul dintre sponsorii lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a declarat că acționarul majoritar al Rapidului i-a propus recent să preia un pachet însemnat de acțiuni la clubul giuleștean, dar l-a refuzat deoarece este suporterul alb-roșilor.

“Am avut o solicitare din partea domnului George Copos de a deveni acționar la Rapid, dar nu am dat curs subiectului, pentru că nu sunt interesat de această echipă”, a spus Negoiță care a mărturisit că nu ar putea “trăda” culorile clubului din Șos. Ștefan cel Mare.

Decizia lui Copos de a-i propune lui Negoiță să devină conducă la club vine ca urmare a faptului că nu s-a mai înțeles cu iordanianul Fathi Taher pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni, afacere care ar fi trebuit încheiată în această toamnă.

 


Intră acum și în grupul de