Fotbal : Real Madrid îl vrea pe rusul Arșavin


Intră acum și în grupul de




Real Madrid a pus ochii pe jucătorul lui Zenit St. Petersburg, Andrei Arshavin, scriu ziarele spaniole As și Marca. As relatează că Real l-ar dori pe Arșavin la Madrid sub formă de împrumut până în iunie 2009, pentru a-l cumpăra apoi cu circa 40 milioane dolari.

Real pare cam lipsit de forță în atac în ultima vreme, iar clubul ar dori să adauge un jucător creativ. Arșavin, în vârstă de 27 de ani, a devenit ținta marilor cluburi europene după ce a fost omul de bază al Zenit pentru câștigarea Cupei UEFA, dar și în calificarea Rusiei în semifinalele Euro 2008.

Deși atacantul și-a exprimat dorința de “a se testa” în străinătate, Zenit, care este controlată de gigantul energetic Gazprom, a respins oferte de 20 și 26 milioane dolari de la Barcelona și Tottenham Hotspur ca fiind prea mici. Jucătorul a dezvăluit săptămâna trecută că a comunicat clubului rus că nu mai dorește să rămână la Zenit, clubul care l-a format. Zenit și Real se află în aceeași grupă în Champions League, la meciul de acasă rușii pierzând cu 2-1.

 


Intră acum și în grupul de