Alegeri parlamentare 2008 : Donțu a discutat cu sucevenii din cartierul George Enescu


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de miercuri 12 noiembrie 2008 , candidatul PSD pentru funcția de deputat în Colegiul Suceava I, domnul Ovidiu Donțu, s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul George Enescu.
    Însoțit  de  consilierii locali ai PSD și de domnul consilier județean, dr. Mihai Crețeanu, domnul Ovidiu Donțu a intrat în contact direct cu cetățenii din acest cartier pentru a-și prezenta proiectele.
    În urma discuțiilor purtate cu aceștia s-au ridicat o serie de probleme dintre care cele mai urgente ar fi :  crearea de  noi locuri de muncă și mărirea pensiilor mici până la valoarea coșului minim de consum, precum și probleme locale cum ar fi: prețul la gigacalorie și situația străzilor și a trotuarelor.

    Candidatul la funcția de deputat în colegiul Suceava I (municipiul Suceava fără cartierul Burdujeni), domnul Ovidiu Donțu, a abordat punctual fiecare solicitare a cetățenilor, subliniind faptul că se va bate în continuare pentru proiectul său ,, O nouă zonă industrială”, care conține afectarea de terenuri proprietatea statului roman pentru construcția de fabrici și unități productive. Prin experiența  dobândită timp de 12 ani la Camera de Comerț si Industrie și 12 ani în administrație poate face funcțional acest proiect bazat pe  investiții din industrii nepoluante. În finalul acestei întâlniri, domnul Donțu a arătat că proiectul său privind noua zonă industrială a Sucevei este unul viabil, care are deja sprijinul a peste 10 000 de suceveni și speră că în urma acestui proiect problema locurilor de muncă din Suceava să-și găsească măcar în parte rezolvarea. Reamintim că până la această dată au semnat pentru o nouă zonă industrială personalități ale Sucevei cum ar fi: rector Adrian Graur, fostul rector Emanuel Diaconescu,dr.  Sorin Hîncu, dr. Stefan Pușcașu , dr. Mihai Crețeanu, dr. Ioan Ietcu, prof. Mihai Iacobescu,  consilierii locali ai PSD, consilierii locali ai PNL, consilierii județeni ai PSD, etc.
Referitor la pensii, Ovidiu Donțu a declarat că împreună cu alți colegi deputați din PSD vor iniția un proiect de lege prin care pensia medie va fi 65% din salariul mediu, pensiile se vor indexa automat cu rata inflației, iar la sfârșit de an pensionarii vor primi a -13-a pensie, sperând că, în acest fel, o parte din problemele pensionarilor se vor rezolva.
   
 


Intră acum și în grupul de