Emanuel Havrici: Ministrul Turismului vine la Câmpulung Moldovenesc pentru a vedea stadiul pârtiei de schi din Rarău și dacă aceasta va putea fi funcțională în iarna 2018-2019


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Emanuel Havrici, a declarat la Interviurile Exclusiv LIVE News Bucovina că ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, urmează să vină la Câmpulung Moldovenesc pentru a vedea situația pârtiei din Masivul Rarău unde Guvernul a contribuit cu sume importante pentru realizarea investiției.

Havrici a spus că s-a implicat pentru că îl interesează subiectul pârtiei din Rarău, fiind și președinte al PSD Câmpulung Moldovenesc și a arătat că agenții economici din domeniul turismului din zona adiacentă, fie din Moldovița, fie din Sadova, îl întreabă ce se mai întâmplă cu pârtia.

„Este normal să te interesezi și să vezi despre ce e vorba”, a declarat deputatul.

El a subliniat că a existat o manipulare în sensul că PSD nu se implică și nu este interesat de proiectul pârtiei din Masivul Rarău, dar că s-au terminat aceste povești.

„Realitatea este că în luna ianuarie Ministerul Finanțelor a virat întreaga sumă necesară pentru finanțarea lucrărilor”, a spus deputatul.

El a menționat că parlamentarii PSD din Suceava au avut, recent, o discuție, cu ministrul Turismului care și-a exprimat dorința să vadă stadiul lucrărilor.

Havrici a spus că este normal ca ministrul să inspecteze acesată lucrare mai ales că s-au virat bani, iar suma este destul de mare din bugetul național.

„Să vină să vadă dacă vom putea schia iarna care vine și, dacă nu, să vedem ce soluții sunt”, a precizat deputatul.

El a estimat că vizita ministrului Turismului ar urma să fie organizată  în două- maximum trei săptămâni. (T.B.)


Intră acum și în grupul de