Volei masculin, Divizia A2 : CSMU LPS Suceava, la ce-a de-a șasea victorie a sezonului


Intră acum și în grupul de

În etapa a VII-a, CSM Târgoviște – CSMU LPS Suceava 1-3 (25-24, 23-25, 20-25, 14-25)

În etapa a VII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSMU LPS Suceava a evoluat pe terenul formației CSM Târgoviște. După un început ezitant, situație care a făcut ca sucevenii pregătiți de Victor Pancu să cedeze primul set la 24, oaspeții și-au revenit și au câștigat următoarele trei seturi și meciul cu 3-1 (-24, 23, 20, 14).

„Nu a fost deloc ușor, gazdele completându-și lotul cu câțiva jucători tineri și de perspectivă. Am pierdut pe final primul set, însă apoi ne-am revenit și am câștigat meritat cu 3-1. Ne așteaptă două partide deosebit de dificile în următoarele două runde, în deplasare la CSS CSU Galați, și pe teren propriu cu liderul CSU Craiova.

Sper să fim în cea mai bună formă la aceste partide, dar nu știu totuși cum vom izbuti acest lucru dacă la sala Unirea nu avem căldură și apă caldă. După cum se știe, refacerea este esențială pentru un sportiv, iar dacă nu reușim să facem acest lucru, atunci este posibil să nu avem tot lotul apt pentru jocurile dificile ce vor urma”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formația suceveană, în partida cu CSM Târgoviște, au evoluat: Sasu, Giurcă, Huțuleac, Jelezneac, Ursachi, Orășanu, Bocancea, Chitic, Prodan.


Intră acum și în grupul de