Tânăr cu experiență, în furtișaguri și găinării

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Arbore au reușit să pună mâna pe C. GHEORGHE, în vârstă de 18 ani din localitate, autor a două infracțiuni de tâlhărie și de furt comise la sfârșitul lunii trecute, pe raza municipiului Rădăuți.

În timpul extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 12/13.11.2008, de pe raza comunei Arbore, acesta a sustras dintr-un chioșc alimentar, produse alimentare în valoare de 850 lei, din locuința lui C. IOAN, un număr de 4 păsări, din locuința lui B. GHEORGHE un ham, iar pe 13.11.2008 a sustras din locuința lui C. IONUȚ din comuna Marginea un laptop, un telefon mobil, suma de 44 lei, prejudiciul total fiind de 3.000 lei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 ore, iar sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Rădăuți a dispus respingerea sesizării privind propunerea de arestare preventivă și obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.