Tânăr cu experiență, în furtișaguri și găinării


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Arbore au reușit să pună mâna pe C. GHEORGHE, în vârstă de 18 ani din localitate, autor a două infracțiuni de tâlhărie și de furt comise la sfârșitul lunii trecute, pe raza municipiului Rădăuți.

În timpul extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 12/13.11.2008, de pe raza comunei Arbore, acesta a sustras dintr-un chioșc alimentar, produse alimentare în valoare de 850 lei, din locuința lui C. IOAN, un număr de 4 păsări, din locuința lui B. GHEORGHE un ham, iar pe 13.11.2008 a sustras din locuința lui C. IONUȚ din comuna Marginea un laptop, un telefon mobil, suma de 44 lei, prejudiciul total fiind de 3.000 lei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 ore, iar sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Rădăuți a dispus respingerea sesizării privind propunerea de arestare preventivă și obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de