Traficul rutier întrerupt și la Fundu Moldovei pe DJ 175F Pojorâta – Izvoarele Sucevei. La ora 14:00 traficul rutier continua să fie blocat pe DN 17 în orașul Frasin și pe DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni și se circulă greu pe DN 177 la Doroteia


Intră acum și în grupul de

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunțat că la ora 14:00 în județul Suceava traficul rutier este întrerupt pe un drum național și două drumuri județene și se circulă greu pe un drum județean din cauza scurgerilor de aluviuni.

  Astfel, continuă să fie întrerupt temporar traficul rutier pe DN 17 în zona localității Frasin și la Broșteni pe DJ 174 A, dar și pe DJ 175F Pojorâta – Izvoarele Sucevei, în zona localităţii Fundu Moldovei.

Circulația este îngreunată pe DJ 177A Frasin – Holda, în zona localităţii Doroteia.

Mai multe localități din județul Suceava sunt afectate de inundații, cele mai afectate sunt localitățile Slatina, Găinești, Gura Humorului, Doroteia și Stulpicani.

Potrivit ISU Suceava, 200 de pompieri militari, cu 15 autospeciale și 31 de motopompe intervin, sâmbătă, alături de lucrători ai Comitetelor Locale și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile afectate de inundații din județul Suceava.

De asemenea, mai intervin polițiști, jandarmi, lucrători ai Direcției Silvice Suceava, echipe specializate ale E.On, SGA, Drumuri Naționale, Drumuri Județene, fiind mobilizată întreaga gamă de capabilități, existentă la nivelul judetului. (T.B.)


Intră acum și în grupul de