Circulația întreruptă și la Praxia, pe Drumul Național 15 C Spătărești-Tg.Neamț. La Fundu Moldovei a fost redeschis traficul, dar rămâne întrerupt la Frasin pe DN 17, la Broșteni pe DJ 174A și Doroteia pe J 177A

Traficul rutier este întrerupt în județul Suceava pe două drumuri naționale și două drumuri județene a anunțat Centru Infotrafic al Poliției Române.

Astfel, la ora 17:00, din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea  aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, în județul Suceava circulația este întreruptă pe DN17 Suceava – Vatra Dornei, la km 214+500 de metri, în zona localităţii Frasin şi pe DN15C Spătăreşti – Târgu Neamţ, în zona localităţii Praxia (la km 64).

Totodată, circulația este întreruptă și pe  DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni şi DJ 177A, în zona localităţii Doroteia.

Centrul Infotrafic nu a mai inclus între drumurile cu circulație întreruptă sau îngreunată DJ DJ 175F Pojorâta – Izvoarele Sucevei, în zona localităţii Fundu Moldovei.(N.B.)

 

loading...