Elevii de la Școala Cotârgași se vor încălzi cu radiatoare


Intră acum și în grupul de

Adjunctul IȘJ Suceava, Vasile Monacu, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că elevii de la școala din Cotârgași se vor încălzi cu radiatoare electrice, până ce constructorul va relua lucrările la școală și va monta centrala termică. “E o soluție provizorie, constructorul nu a demarat lucrările, astfel că s-au cumpărat 30 radiatoare din fonduri private. Vor fi câte 2 radiatoare într-o clasă. S-a tras un fir suplimentar la instalația electrică, ca să reziste radiatoarele”, a precizat inspectorul școlar general adjunct.

Deși au școală nouă, cei 250 elevii din localitatea suceveană Cotârgași îngheață de frig deoarece constructorul nu a montat centrala termică și caloriferele aferent, pentru că nu i s-au achitat lucrările efectuate anterior.
Săptămâna trecută Vasile Monacu și-a exprimat îngrijorarea privind condițiile de frig în care învață elevii, precizând că procesul educativ va trebui întrerupt dacă temperaturile atmosferice continuă să scadă și nu se găsește nici o soluție. „Dacă temperaturile scad, nu vor mai putea ține orele”, a afirmat atunci adjunctul IȘJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de