„Misterul” banner-ului electoral apărut pe un bloc din centrul Sucevei a fost elucidat

„Misterul” banner-ului electoral apărut în zona centrală a municipiului Suceava, pe un bloc situat pe strada Ana Ipătescu, a fost dezlegat. Șeful asociației de locatari a prezentat polițiștilor un contract în baza căruia s-a dat acordul de afișare a acestuia. Reamintim că, luni, la ora 16.15, R. DUMITRU domiciliat pe strada Ana Ipătescu, având calitatea de șef de scară, a sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că două persoane necunoscute au amplasat pe peretele din partea de nord a blocului un banner cu sigla P.N.L.

Ajuns la fața locului, un echipaj de poliție a identificat persoanele ca fiind B. NECULAI, în vârstă de 28 ani, din comuna Dănești județul Vaslui și M. CIPRIAN, în vârstă de 31 ani, din municipiul Suceava, ambii angajați ai unei societăți de alpinism utilitar, care au declarat că există contract încheiat între P.N.L. și Asociația de Locatari.
În primă fază polițiștii nu au reușit să i-a legătura cu nici o persoană care locuiește în cele 3 apartamente pe ai căror pereți a fost amplasat bannerul, iar șeful asociației de locatari era internat în Spitalul Județean, însă acesta din urmă a fost contactat și a prezentat contractul.