Planul Roșu de intervenție a fost activat în județul Suceava după un accident la Dărmănești în care a fost implicat un autocar în care se aflau copii. Traficul rutier pe DN 2 în zonă este blocat


Intră acum și în grupul de

Planul Roșu de intervenție a fost activat, duminică seara, în județul Suceava după producerea unui accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau ca pasageri mai mulți copii.

Potrivit ISU Suceava, accidentul s-ar fi produs în zona comunei Dărmănești.

„La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care implică suplimentarea echipajelor medicale”, a anunțat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, la locul indicat au fost trimise mai multe echipaje, respectiv o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

Din primele informații, nu ar fi persoane încarcerate, precizează ISU Suceava.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava –Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.(N.B.)

CITEȘTE ȘI 17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un autocar din Belarus în care se aflau 43 de copii s-a răsturnat la Dărmănești


Intră acum și în grupul de