Un bărbat din Fălticeni, prins în timp ce conducea în Fălticeni un autoturism în stare avansată de ebrietate. Polițiștii au fost sesizați că un șofer circulă sinuos prin oraș și e un pericol pentru ceilalți șoferi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Fălticeni este cercetat penal după ce a fost depistat în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate un autoturism în municipiul de domiciliu.

Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată, despre faptul că, pe strada Filaturii din localitate, conducătorul unui autoturism are o deplasare sinuoasă și constituie un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, a informat Poliția Județeană Suceava.

Poliţiştii deplasați operativ la fața locului, au oprit pentru control la intersecţia B-dului 2 Grăniceri cu strada Filaturii, autoturismul condus de un localnic de 70 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de