Fotbal : Turcu si Iancu cred că Unirea Urziceni a fost ajutată să ajungă în top


Intră acum și în grupul de

 
Înaintea meciului direct de la Urziceni, patronul lui FC Timișoara, Marian Iancu, a pornit un scandal menit să îi destabilizeze pe ialomițeni și a declarat că Unirea a fost ajutată să ajungă în poziția de lider al Ligii I. Declarațiile sale au fost întărite și de cele ale acționarului dinamovist Vasile Turcu, supărat probabil de victoria reușită de elevii lui Dan Petrescu în “Ștefan cel Mare”, care a coincis cu detronarea liderului Dinamo. Turcu și Iancu spun că au și informații în acest sens, însă refuză să vorbească de teama amenzilor.
“Unirea Urziceni este o echipă extraordinară, o echipă pe automat, este greu să îi faci față, totuși, din punct de vedere moral. Sunt multe meciuri care ridică semne de întrebare, sunt certitudini. Mai ales când arbitrează un domn “Brichetă”, care știm al cui fin este. Într-adevăr, cineva, în spate, acolo, iubește Urziceniul. Știm și de ce, dar nu putem să spunem, că ne-au băgat pumnul în gură cu acele amenzi”, a declarat Marian Iancu.
De partea cealaltă, Vasile Turcu a mai declarat că o suspectează pe Unirea Urziceni de non-combat la meciul cu Steaua, din ultima etapă a turului și a apreciat că elevii lui Dan Petrescu și-au dat viața în victoria împotriva lui Dinamo, din etapa trecută, pentru a-i ajuta pe roș-albaștri. Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a considerat insinuarea lui Vasile Turcu drept “o glumă frumoasă” și a precizat că “nu se simte deloc vizat de declarațiile celor doi”.
 
 


Intră acum și în grupul de