Handbal, Liga Națională : Repetiție cu public


Intră acum și în grupul de

> CS Universitatea Suceava – CSM Oradea    37 – 26 (20 – 12)
CS Universitatea Suceava a obținut joi seară cea de-a patra victorie din acest sezon al Ligii Naționale, învingând penultima clasată, CSM Oradea, scor 37-26. Partida, care s-a disputat în sala LPS, a fost o repetiție cu public în vederea returului cu Bologna de duminică, din turul trei al Cupei Challenge.

Handbaliștii suceveni au început greoi jocul cu echipa antrenată de Sorin Toacsen, și după primele 10 minute, scorul era în favoarea bihorenilor, 4-5. A urmat un contraatac specific echipei universitare și Suceava a restabilit egalitatea prin Mitrea. Din acest moment, CS Universitatea a fost o cu totul altă echipă. „Studenții” i-au depășit clar pe adversari la capitolul viteză și până la intrarea la vestiare și-au asigurat un avantaj liniștitor de 8 goluri, scor 20-12. Asta și în condițiile în care pe teren, aproape jumătate din primul act al întâlnirii s-au aflat rezervele.
De pe bancă, Petru Ghervan nu a uitat de importantul joc de duminică. Diferența de scor și prestația bună a jucătorilor pe care îi antrenează, i-au permis lui Ghervan să ruleze mai mulți handbaliști. În repriza secundă, sucevenii au făcut o demonstrație de forță și au condus chiar și la o diferență de 13 goluri, scor 35-22, în minutul 53. Finalul de meci a fost apatic. Orădenii au încercat să mai reducă din avantajul gazdelor în timp ce ai noștri se gândeau deja la Raupenas&Co.
În urma acestui rezultat, CS Universitatea a urcat pe locul 7 în ierarhia Ligii Naționale. În ultimele trei runde din competiția internă, „studenții” vor juca la Medgidia, acasă cu Reșița lui Omer și în deplasare la Odorhei.
Clasament


Intră acum și în grupul de