Handbal, Cupa Challenge : Cu casa închisă și calificarea pe masă


Intră acum și în grupul de

> CS Universitatea Suceava – Carisbo United, duminică, ora 11 (în direct pe TVR 3    , Plus TV și Radio Iași)
Primul meci al echipei locale de handbal, pe teren propriu, într o cupă europeană, a stârnit un interes maxim în rândul fanilor, autorităților locale dar și al mass-mediei. Confruntarea cu gruparea italiană, din turul trei al Cupei Challenge se va desfășura cu casa închisă. Cele 213 bilete s-au epuizat încă de luni, iar alte 200 de persoane vor intra pe bază de invitație.
Chiar dacă la Bologna a pierdut în tur, scor 26-30, elevii lui Petru Ghervan au șanse reale de calificare în optimile de finală, care vor avea loc la primăvară. Pentru asta, Bibirig și compania trebuie să-i învingă pe handbaliștii lui Tedesco la o diferență de cel puțin 5 goluri sau la o diferență de 4 goluri, dar cu condiția ca oaspeții să nu înscrie mai mult de 25 de goluri.

Delegația celor de la Carisbo United a ajuns aseară la Suceava și astăzi va efectua în antrenament în sala LPS. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, observatorul din partea EHF fiind din Cipru.
Sucevenii au un moral bun după succesul categoric obținut joi în fața formației CSM Oradea, întreg lotul de jucători fiind valid. Petru Ghervan crede că elevii săi au forța de a trece de italieni, adversarii alcătuind o echipă care “joacă un handbal simplu dar modern”. Hai Suceava!
 


Intră acum și în grupul de