Un tânăr băut și fără permis, circula haotic pe DN 17 de la Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc. Poliția l-a oprit după ce a fost sesizată prin112

Un tânăr din Vatra Dornei este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a fost depistat, în trafic, în timp ce conducea un autoturism, fără permis și băut.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția municipiului Vatra Dornei  a fost sesizată prin 112 despre faptul că,  un autoturism este condus haotic, iar conducătorul auto pare sub influența alcoolului.

Polițiștii deplasați operativ în zonă, au oprit  pentru control pe DN 17, direcția Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

loading...