Consiliul Județean Suceava continuă asfaltarea DJ 175 de la Fundu Moldovei la Breaza. Viorel Seredenciuc: Se vor moderniza încă 17 kilometri


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava continuă lucrările de modernizare la drumul județean DJ 175 începute anul trecut.

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat pentru News Bucovina că se vor asfalta încă 17 kilometri ai acestui drum între Fundu Moldovei și Breaza.

El a spus că lucrările de modernizare se realizează în cadrul contractului multianual de întreținere a drumurilor județene.

Seredenciuc a mai declarat că, totodată, se lucrează la drumul Frasin-Broșteni care a fost afectat de alunecări de teren.

Potrivit acestuia lucrările vor presupune îndepărtarea pietrelor din zona carosabilului de pe un sens de mers, în zona Holda, unde în prezent se circulă alternativ pe o distanță de circa 200 de metri, fiind instalate semafoare, dar că, se va acționa și pentru stabilizarea versantului afectat.

Viorel Seredenciuc a precizat că drumul Frasin-Broșteni urmează să fie modernizat complet de Consiliul Județean Suceava, în acest sens fiind accesat și un credit bancar pentru finanțarea acestei investiții.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de