Accident pe DN 2 în zona Podeni în care au fost implicate două microbuze, un autocamion și un autoturism. Șapte persoane au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Circulația rutieră este oprită pe DN 2 în zona Podeni, la ieșirea din Fălticeni spre Suceava după ce s-a produs un accident în care au fost implicate două microbuze, un autocamion și un autoturism, șapte persoane fiind rănite.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române,  în apropiere de localitatea Podeni din judeţul Suceava, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două microbuze de transport persoane, un autocamion și un autoturism.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei, iar valorile de trafic sunt în creştere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, în cele patru autovehicule implicate în eveniment se aflau 12 persoane, iar în urma accidentului au rezultat șapte victime, rănite ușor,  care au fost transportate la spital pentru evaluări amănunţite.

El a spus că în zonă au intervenit modulul SMURD de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și cinci echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de