Flutur: Consiliul Județean Suceava alocă bani pentru un nou angiograf la Secția de Cardiologie a SJU Suceava și continuă extinderea și modernizarea acestei secții (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că la Spitalul Județean Suceava va fi achiziționat un noi sistem de angiografie în condițiile în care numărul de cazuri în care este nevoie de investigații de acest tip este din ce în ce mai mare.

„Săptămâna viitoare, în ședința de CJ Suceava unul dintre puncte va fi o rectificare pozitivă și vom aloca 2,7 milioane de lei Spitalului Județean pentru angiograf, un sistem de agiografie la Secția de Cardiologie proprie a CJ Suceava”, a anunțat Gheorghe Flutur.

El a explicat că la SJU Suceava există un un agent privat în acest domeniu, dar că numărul de cazuri este din ce în ce mai mare și din excedentul bugetar pe care îl are CJ Suceava vor fi alocați  bani pentru a cumpăra acest sistem de angiografie.

Președintele Consiliului Județean Suceava a menționat că s-a lucrat la extinderea Secției de Cardiologie, corpul F etajul 7, unde se dublează numărul de paturi, de la  40 de paturi la  80 de paturi și că terapia intensivă a Secției de Cardiologie va fi modernizată.

Totodată, el a anunțat că la etajul 6 vor fi create fluxuri noi și acolo va fi amenajat și spațiul pentru angiograf.(T.B.)


Intră acum și în grupul de