Flutur i-a scris ministrului Transporturilor despre necesitatea refacerii urgente a podului de la Milișăuți și despre introducerea trenului Suceava-Cernăuți


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a scris ministrului Transporturilor, Lucian Șova, despre necesitatea refacerii urgente a podului peste râul Suceava de la Milișăuți, dar și despre necesitatea introducerii trenului de călători pe ruta Suceava-Cernăuți.

Flutur a declarat, joi, într-o conferință de presă, că a adresat o scrisoare ministrului Transporturilor în care a cerut grăbirea procedurilor pentru punerea în funcțiune a podului de la Milișăuți de pe drumul național pentru că afectează o bună parte din județul Suceava care trebuie să ocolească zona.

„Am cerut să se găsească soluții rapide”, a spus Flutur care a subliniat că aceasta este o importantă arteră în zona de nord a județului Suceava și a menționat că a transmis acest semnal pentru că a văzut răspunsul de la specialiști că încă nu știu când vor începe lucrările de refacere.

Totodată, Flutur a spus că a  cerut și punerea în funcțiune a trenului Suceava-Cernăuți.

„ Sperăm să se întâmple acest lucru. E a nu știu câta oară când cer acest lucru. Îmi cer și cei din Suceava, îmi cer și cei din Cernăuți și sper să găsim o soluție”, a declarat Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de