Doi răniți la Ratoș după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea. Unul dintre răniți a fost descarcerat de persoanele aflate la fața locului


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, luni dimineața, în zona Ratoș, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea, iar una dintre persoane, care a rămas încarcerată a fost scoasă din mașină de persoanele aflate la fața locului.

Potrivit ISU Suceava o mașină a ieșit luni dimineața în afara părții carosabile în zona Ratoș, spre Grănicești, iar o persoană a rămas încarcerată.

Sursa citată menționează că în urma acestui eveniment au rezultat două victime, ambele conștiente. Persoana care a rămas încarcerată a fost extrasă din mașină de persoanele aflate la fața locului, până la sosirea echipajului de descarcerare de la Garda de Intervenție Siret.

Răniții au fost preluați pentru evaluare medicală de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și vor fi transportați la UPU din Spitalul Județean de Urgență Suceava, precizează ISU Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de