Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că se lucrează la reabilitarea trotuarelor, aleilor de acces și la crearea de noi parcări pe strada Curtea Domnească


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, că lucrările de reabilitare a străzii Curtea Domnească sunt în desfășurare și că se va renunța la pavajul stradal de pe o porțiune din această stradă.

„După vizita în teren, vă informez că se lucrează momentan la reabilitarea trotuarelor, aleilor de acces și la crearea de noi parcări”, a spus Harșovschi.

 

El a precizat că după discuțiile purtate cu reprezentanții bisericii Sf. Dumitru, a fost luată decizia ca trotuarul din jurul acesteia să fie în nuanță gri, în așa fel încât să fie în concordanță cu culoarea acesteia.

„Conform proiectului, vă readuc aminte că vom renunța total la pavajul stradal existent în momentul de față pe o porțiune din această stradă, astfel ca, la finalizarea lucrărilor, aceasta să fie asfaltată total”, a mai arătat viceprimarul Lucian Harșovschi.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de