Viceprimarul Lucian Harșovschi: Licitația pentru salubrizarea menajeră a Sucevei a fost contestată


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, susține o conferință de presă:

„Stam mult mai bine decat anul trecut la capitolul dezvoltare locala din banii de la bugetul local.

Undeva la 1 milion de euro sunt bani, mai putin din cote din impozitul pe venit. Maine vom intra cu prima rectificare mai importanta din acest an si marea parte din bani merg la invatamant si sunt solictari de aproape de 1 milion de lei. Sunt diverse solicitari si doar acum le putem face.

La un an distanta de la momentul cand am propus noile locuri de parcare nu am reusit sa facem nimic pentru ca e nevoie de 16 voturi in CL. Am avut doar 15.

Timp de un an de zile nimeni de la PSD nu a venit sa ne spuna ce nu e bun si ce ar trebui sa facem. Fac apel la consilierii PSD sa vina alaturi de suceveni si sa voteze in sedinta de maine proiectul cu parcarile.

Fac apel la consilierii PSD sa vina alaturi de majoritate pentru ca dupa ce va fi promulgat Codul Adminstrativ nu se vor mai putea opune si e pacat ca sucevenii sa mai piarda cateva luni.

Licitatia pentru salubrizarea menajera a Sucevei a fost contestata. E dreptul lor de a contesta, dar e un joc de-a soarecele si pisica doar ca sa iti mai prelungesti activitatea pe care o ai acum in Suceava. Din nefericire, vine vacanta judecatoreasca dar chiar si asa sunt optimist. Mult a fost si mai este putin si cred ca in toamna vom semna contractul. Nu sunt multumit de cum se face acum salubrizarea in oras.”


Intră acum și în grupul de