Un bărbat din Bălcăuți care venea din Italia, a adormit la volan cu câțiva kilometri înainte de a ajunge acasă și a provocat un accident în Românești în care cinci persoane au fost rănite și trei autovehicule implicate


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost transportate la spital, miercuri după amiaza, după ce au fost rănite în urma unui accident rutier provocat de un bărbat din Bălcăuți care a adormit la volan.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 36 de ani din Bălcăuți care se întorcea acasă din Italia a adormit la volan cu câțiva kilometri înainte să ajungă acasă, în zona localității Românești, și a pătruns pe contrasens unde a acroșat lateral un autovehicul din Ucraina condus de un bărbat de 31 de ani, iar apoi a lovit puternic un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani care venea în spatele mașinii din Ucraina și pe care a răsturnat-o în afara carosabilului.

În mașina bărbatului din Bălcăuți se mai aflau soția și copilul acestuia, iar în mașina condusă de bărbatul de 51 de ani se afla nepotul acestuia în vârstă de 14 ani.

În urma accidentului, bărbatul de 51 de ani a suferit răni grave, iar ceilalți patru au suferit răni ușoare, toți fiind transportați la spital pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

ISU Suceava a intervenit în zonă cu două echipaje de descarcerare, o ambulanță SMURD TIM, dar au mai intervenit și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care au preluat răniții.(N.B.)


Intră acum și în grupul de