Cumplit accident la Șcheia în apropiere de Zidul Morții. Doi bărbați au murit


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați în vârstă de 32 și 63 de ani au murit, sâmbătă dimineața, în zona Zidului Morții de pe DN 17 în comuna Șcheia după ce au fost acroșați de un autoturism.

Potrivit ISU Suceava, sâmbătă dimineața în jurul orei 3:00, pe DN17, pe raza comunei Șcheia, în apropiere de zidul morții, un autoturism a acroșat doi pietoni, după care a ieșit în afara părții carosabile.

La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei doi pietoni, bărbați cu vârsta de 32, respectiv 63 de ani, nu prezentau semne vitale, iar cadrele medicale și paramedicale au aplicat manevre de resuscitare, dar din nefericire, acestea nu au avut răspuns, iar cele două victime au fost declarate decedate.

În autoturism se aflau 4 persoane, o familie cu doi adulți și doi minori. Cei doi copii, cu răni minore, împreună cu mama lor, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean pentru investigații suplimentare. Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital, precizează sursa citată. (N.B.)

Sursa foto:ISU Suceava,


Intră acum și în grupul de