Fotbal, Liga a II-a : Pană, pe lista antrenorilor doriți la FC Botoșani!


Intră acum și în grupul de

Fără Celpan, plecat în vacanță după ce a primit al patrulea galben în meciul de la Ploiești, decarul confirmând speculațiile conform cărora a primit intenționat avertismentul pentru a nu juca la Botoșani. Pe lângă dezertorul Celpan, de la Cetatea vor lipsi și Streinu-accidentat, Bernard revenit după o absență de două luni, Bolohan suspendat, Ungureanu și Cotolan „fugari”.
Aflată pe penultimul loc al Seriei I, retrogradabil, echipa antrenată de Marian Pană se află în fața unui joc capital, un meci al orgoliilor, al ambițiilor (dacă mai poate fi vorba de așa ceva în cazul Cetății…), un veritabil derby al suferinței.

Pană: „Sunt sub contract cu Cetatea Suceava până în august 2010 și nu am cum să merg la Botoșani”
Botoșanenii, ajunși între timp „agentul” 0 victorii 0 egaluri 7 înfrângeri își pun și ei mari speranțe pentru confruntarea de sâmbătă. La debutul ca antrenor al gazdelor, Alin Bejan își dorește un succes, chiar dacă este conștient că în pauza competițională patronii echipei îi vor găsi un înlocuitor. Pe lângă alte nume vehiculate, mai nou, se pare că pe lista antrenorilor doriți pe „Municipal” se află și …Marian Pană. „ Sunt sub contract cu Cetatea Suceava până în august 2010 și nu am cum să merg la Botoșani. Sigur, dacă nu voi mai fi dorit la Suceava și voi fi șomer atunci și aceasta ar fi o variantă, pentru că eu trăiesc din fotbal. Dar nu cred că va fi cazul. Este interesant cum se vehiculează numele meu chiar înaintea meciului cu FC Botoșani. Sigur este o manevră a celor de la Botoșani pentru a pune presiune” a declarat Pană.

Tehnicianul Cetății spune că așteaptă așteaptă o zvâcnire de orgoliu de la elevii săi
Cât privește jocul, Pană crede că în meciul de sâmbătă, elevii săi își pot spăla păcatele din acest tur de campionat. „Suntem datori față de conducere, suporteri și cei care sunt alături de echipă. Trebuie să câștigăm la Botoșani și să ne reabilităm în ochii tuturor. Sigur că ne-am putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate dar mergem acolo să câștigăm. Îi respect pe cei de la Botoșani, îmi place ce se face acolo dar vreau să-i înving” a mai spus Pană.

Colban vrea să dea gol
La fel a declarat și atacantul Vespazian Colban. Ex-botoșăneanul a fost deja anunțat de galeria vecinilor că va avea o primire ostilă. În replică, Colbinho spune că „vreau să marchez. În meciul din Cupă nu am putut evolua , acum sunt refăcut doar pe jumătate dar vreau să joc și să-mi fac datoria față de Cetatea”. Atacantul sucevenilor mai spune că va ignora galeria și publicul botoșănean, despre care a auzit că s-au pregătit în mod special pentru acest joc.
 


Intră acum și în grupul de