Acasă Actualitate Alegeri parlamentare 2008 : Flutur : „Sper să obținem scorul electoral cel...

Alegeri parlamentare 2008 : Flutur : „Sper să obținem scorul electoral cel mai bun din țară”


Intră acum și în grupul de

Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care este și vicepreședinte la nivel național al partidului, și-a exprimat joi convingerea că PD-L va depăși, în județul Suceava, la alegerile de duminică, ținta propusă, de a câștiga două funcții de senator și cinci de deputat, arătând că este posibil să obțină șase mandate de deputat și trei de senator.

Flutur a declarat, într-o conferință de presă, că în urma campaniei electorale, poate spune că în județul Suceava PD-L va depăși numărul de mandate de parlamentar propuse inițial. Astfel, el a arătat că din cele zece mandate de deputat, PD-L va obține șase mandate, din care trei în mod direct și alte trei prin redistribuire, iar din cele patru mandate de senator, PD-L va obține trei mandate de senator, din care unul sau chiar două, direct, cu votul a peste 50 la sută dintre alegătorii din colegiul uninominal. „Sper să obținem scorul electoral cel mai bun din țară”, a afirmat liderul PD-L Suceava.



Totodată, Flutur și-a exprimat încrederea că la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, participarea la vot în județul Suceava va fi de peste 45 la sută.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version