15 spargeri și doar trei făptași


Intră acum și în grupul de

Trei bărbați din comuna suceveană Șcheia, care în decursul unui an de zile au dat 15 spargeri la mai multe locuințe, respectiv la o societate comercială, de unde au sustras bunuri în valoare de 125.000 lei, au fost arestați preventiv. În baza unor laborioase activități investigative întreprinse de polițiștii Biroului Poliției Rurale din cadrul Poliției Municipiului Suceava, s-a reușit documentarea activității infracționale a numiților M. VASILE de 24 ani, C. VASILE de 34 ani și F. TIBERIU de 24 ani toți din comuna Șcheia, autori a 15 infracțiuni de furt calificat de pe raza comunelor Șcheia, Pătrăuți și Stroiești.

În fapt s-a reținut că autorii în perioada 26.06.2007 – 06.10.2008 au pătruns, pe timp de noapte și prin efracție, în locuințele părților vătămate I. GHEORGHE, B.COSTEL, I. MIRELA, C. ȘTEFAN, B. ȘTEFAN, G. GABRIEL, P. MARIAN, F. GHEORGHE, H. LILIANA, S. CONSTANTIN, V. DINU, M. NICU, P. DUMITRU și o societate comercială,  de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv materiale de construcție, gresie, geamuri termopan, uși, calorifere, centrală termică, parchet, generatoare electrice, betoniere, scule electrice, aparatură electronică , în valoare totală de 125.000 lei, pe care ulterior le-au valorificat, prejudiciul recuperat fiind în valoare de 50.000 lei.

În baza propunerilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, instanța de judecată a  emis  mandate de arestare pentru 29 zile, inculpaților C. VASILE și  M. VASILE, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava, iar inculpatului F. TIBERIU interdicția de părăsire a localității pentru 30 zile.

 


Intră acum și în grupul de