Doi tineri din Putna, răniți după ce s-au răsturnat cu mașina. Șoferul era atât de beat încât nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Putna a fost răniți, duminică dimineața, după ce s-au răsturnat cu mașina.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața la ora 3.43, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC Putnișoara  din comuna Putna, un localnic de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un podeț, după care, a fost proiectat într-un stâlp al unei porți de acces și s-a răsturnat.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui tânăr de 18 ani, din comuna Putna, pasager în autoturism.

Din cauza stării de ebrietate în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, arată sursa citată.

În acest ca s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului cei doi tineri răniți erau conștienți și au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți, pentru investigații suplimentare, precizează ISU Suceava.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de