Pompierii câmpulungeni, chemați să evacueze apa dintr-o garsonieră


Intră acum și în grupul de

Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Comitetul Local pentru Situații de Urgență Câmpulung Moldovenesc au acționat vineri, în jurul orei 14:00 cu o autospecială pentru evacuarea apei la un bloc de garsoniere, situat pe str. Molidului, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că garsoniera nr. 6 avea spart un robinet de la bucătărie, apa infiltrându-se la garsoniera nr. 5 și pe holul parterului, existând pericolul de inundare a altor 10 garsoniere.

Pompierii au oprit imediat energia electrică de la tabloul central și au sistat apa de la subsolul blocului, apoi au trecut la evacuarea apei cu ajutorul ejectorului de ape mici. Astfel, a fost evacuată apa din garsoniera nr.5 și din holul blocului pe o suprafață de aproximativ 125 mp.

În urma inundației s-au degradat pereții garsonierei nr.5 și mobilierul din garsoniera nr.6, valoarea pagubei fiind estimată la cca 5.000 lei.

Misiunea s-a încheiat la ora 15:30, pompierii salvând de la inundare celelalte 10 garsoniere, în valoare de cca 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de