VOTAT dispare a doua oară în județ


Intră acum și în grupul de

      O altă ștampilă cu inscripția „VOTAT” s-a pierdut, duminică după-amiază, la secția de votare nr. 150 din orașul Gura Humorului. Membrii secției au considerat că procesul electoral poate continua nu înainte de a întocmi un proces verbal prin care s-a constatat dispariția ștampilei.

Prefectul județului, Ovidiu Doroftei, a declarat că dispariția ștampilei a fost constatată la ora 16:30, de membrii biroului secției de votare. Potrivit prefectului, procesul electoral nu a fost suspendat și se fac toate demersurile pentru identificarea circumstanțelor în care a dispărut ștampila și pentru găsirea acesteia.

Incidentul de la Gura Humorului este al doilea de acest fel din județul Suceava, după ce de la o secție de votare din Oniceni, s-a constatat dispariția unei ștampile la ora 16:10. În această secție procesul electoral a fost suspendat timp de 12 minute, membrii biroului electoral căutând ștampila, după care au reluat votarea după întocmirea procesului verbal privind dispariția acesteia. Membrii biroului secției de votare din Oniceni au arătat că ștampila s-a pierdut când în secție era mare aglomerație.

 


Intră acum și în grupul de