Volei masculin, Divizia A2 : Sucevenii nu le-au putut lua nici măcar un set oltenilor


Intră acum și în grupul de

În etapa a X-a a seriei est, CSMU LPS Suceava – SCMU Craiova 0-3 (23-25, 22-25, 22-25)
Interes deosebit în sala „Unirea” la meciul dintre CSMU LPS Suceava și SCMU Craiova, meci contând pentru etapa a X-a a serie est a Diviziei A2 de volei masculin. De o parte și de alta a fileului s-au aflat primele două clasate ale seriei est, gazdele dorind să întrerupă șirul de victorii ale oltenilor.
Începutul primului set i-a prins oarecum nepregătiți pe oaspeți, elevii antrenorului Victor Pancu preluând conducerea „ostilităților”.

La scorul de 9-4 în favoarea sucevenilor, ceva se „strică” în angrenajul care a mers ca „uns” până în acel moment și craiovenii revin în meci. Mai mobili și mai atenți decât sucevenii, jucătorii grupării oaspete vor prelua inițiativa și la finalul setului conduceau cu 24-22. Gazdele nu renunță și dau semne că vor să egaleze. Din păcate, la scorul de 24-23 în favoarea craiovenilor, sucevenii comit o eroare de începători și primul set revine oaspeților.
Partida este dinamică și spectaculoasă o dovadă a faptului că față în față s-au aflat două echipe bune și de valori apropiate. Pentru că diferența dintre cele două grupări era destul de mică, orice greșeală putea costa scump formația care o făcea.

Cei care au greșit mai mult și absolut nepermis într-un joc de volei, menționăm la acest capitol erori de bază cum ar fi greșeli la serviciu și la preluare, au fost sucevenii și consecința acestui fapt a fost acela că CSMU LPS nu a putut să câștige nici un set în fața echipei craiovene care are acum zece victorii din zece posibile și nici un set pierdut.
„A fost un meci dificil în care oaspeții noștri s-au concentrat mai bine și au greșit mai puțin. Oricum, ne vom mai întâlni cu siguranță cu gruparea olteană și sper să ne luăm revanșa atunci când trebuie” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formația suceveană în meciul cu SCMU Craiova au jucat: Sasu, Orășanu, Giurcă, Bocancea, Ursachi, Huțuleac, Jelezneac și tânărul și talentatul Vlad Țibăeș împrumutat de la LPS Piatra Neamț.
 


Intră acum și în grupul de