O tânără din Constanța s-a răsturnat cu mașina la Câmpulung Moldovenesc după ce a depășit o coloană de vehicule și a lovit un autoturism care vira la stânga


Intră acum și în grupul de

O tânără din Constanța s-a răsturnat, luni după amiaza, cu mașina la Câmpulung Moldovenesc după ce a depășit o coloană de autovehicule și a lovit un autoturism care vira la stânga.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni după amiaza, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, ajuns la intersecţia cu strada Dobrogeanu Gherea, o femeie de 29 de ani din județul Constanţa, a intrat în depăşirea mai multor vehicule care circulau în aceeaşi direcţie de mers, fără să se asigure că primul vehicul din coloană, condus de o localnică de 23 de ani, a efectuat un viraj la stânga.

Mașina condusă de constănțeancă a intrat în coliziune cu autoturismul al cărui șofer vira la stânga după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, tânăra din Constanța a fost rănită ușor și a fost transportată cu  ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de