Acasă Actualitate Pasageră minoră accidentată grav datorită vitezei

Pasageră minoră accidentată grav datorită vitezei


Intră acum și în grupul de

O tânără de 16 ani din comuna suceveană Păltinoasa, a suferit leziuni grave în urma impactului dintre autoturismul în care se afla ca pasageră și o autoutilitară. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, luni noapte, în jurul orelor 22.20, în mediul urban-strada Bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului, Ș.Alexandru de 21 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoriile „A,B,BE,C,CE” din 2006, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile unui carosabil acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune față-spate cu autoutilitara Mercedes Benz ce se afla parcată regulamentar pe banda I, în sensul său de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a numitei B.Iuliana de 16 ani din comuna Păltinoasa, pasageră în autoturism, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto, care nu purtau centura de siguranță.



Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită leziunilor suferite, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version