Contract de peste 61 de milioane de lei pentru finalizarea Centurii Suceava. Directorul DRDP Iași: Sperăm ca în cel mai scurt timp să oferim sucevenilor o gură reală de oxigen, prin descongestionarea traficului în municipiu și devierea traficului greu pe varianta ocolitoare


Intră acum și în grupul de

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat, vineri, că a fost semnat contractul de atribuire a lucrărilor pentru Centura Sucevei, contractul fiind în valoare de 61,265 milioane lei, fără TVA.

Potrivit unui comunicat de presă, vineri, 24 august a.c., la sediul DRDP Iași, a avut loc semnarea contractului de atribuire a lucrărilor pentru Varianta Ocolitoare Suceava.

„Semnarea contractului a avut loc după expirarea termenului legal de depunere a contestațiilor, în prezența ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director regional al DRDP Iași, și a d-lui Ion Vasile Rîpan, administrator al SC Autotehnorom SRL, liderul asocierii câștigătoare a licitației de atribuire, alături de SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL. Valoarea contractului este de 61,265 milioane lei, fără TVA”, a arătat sursa citată.

Procedura de atribuire s-a derulat prin licitație deschisă online, la care au fost înscriși trei participanți, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.

„Este o veste bună pentru noi, având în vedere repetatele blocaje de ordin tehnic și birocratic pe acest obiectiv. Sperăm ca în cel mai scurt timp să oferim sucevenilor o gură reală de oxigen, prin descongestionarea traficului în municipiu și devierea traficului greu pe varianta ocolitoare”, a declarat directorul general regional al DRDP Iași, ing. Ovidiu Mugurel Laicu.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de