Acasă Actualitate PNL Suceava are nevoie de apă sfințită la sediu

PNL Suceava are nevoie de apă sfințită la sediu


Intră acum și în grupul de

     Purtătorul de cuvânt al organizației județene Suceava a PNL, Iulian Angheluș a anunțat că la sediul partidului ar trebui adus un sobor de preoți și sfințit pentru a scăpa de „blestemul” care paște liberalii de mulți ani. Angheluș a spus într-o conferință de presă, răspunzând la o întrebare referitor la plecarea din fotoliul de lider a președintelui organizației municipale Suceava a PNL, Alexandru Băișanu, că nu mai înțelege ce se petrece cu liderii liberali în ultimii ani.

Reamintim că Băișanu, fost prefect până cu câteva zile înainte de campanie, a preluat frâiele organizației municipale și a decis marți să se înscrie la concursul organizat pentru postul de subprefect al județului, intrând în concurență directă cu actualul subprefect interimar, dna Angela Zarojanu, are la rândul ei a fost președintele organizației municipale Suceava a PNL până să devină funcționar public. „Știți cum e cu blestemul acesta, el e poate mai vechi. Și în anul 2000 am avut un președinte de filială, Vasile Mîndroviceanu, care a ieșit deputat și a doua zi și-a dat demisia din PNL. Nu cred în blesteme, dar după această campanie ar trebui să aducem un sobor de preoți să mai sfințim pe aici prin sediu”, a spus foarte serisos liderul liberal.



Alexandru Băișanu s-a înscris la concurs fără să anunțe pe multă lume, iar în condițiile acestea, promisiunile sale de reformare a organizației municipale și discursurile sfârâitoare din campanie, despre ce și cum va fi PNL sub comanda sa, devin simple snoave electorale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version