Acasă Actualitate 60 de copii și tineri cu dizabilități vor servi masa la restaurant

60 de copii și tineri cu dizabilități vor servi masa la restaurant


Intră acum și în grupul de

Copii și tinerii cu dizabilități își doresc tot mai mult să se integreze în societate, iar prezența lor să fie considerată de semeni ca fiind una normală. În acest sens, Asociația Părinților cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava organizează vineri, acțiunea „NORMALITATE” care se înscrie în tematica marșului din 3 Decembrie, „PLEDOARIE PENTRU DEMNITATE”. Astfel toți cei 60 copii și tineri din Complexul Terapeutic Pentru Copilul cu Handicap Sever și Moderat “Blijdorp România – O Nouă Viață”, Suceava, atât din centrul de zi, cât și din centrul rezidențial, împreună cu însoțitorii lor vor lua masa la restaurant.

Au fost alese cinci locații: Restaurant Nistru, Restaurant Zamca, Restaurant Latino, Restaurant Cina și Restaurant Taco Loco din Carfour, care începând cu ora 10.30 vor primi și vor servi un menu prestabilit care se încadrează în 30 lei de persoană. Taco Loco și Zamca oferă sucul și prăjitura din partea casei, sponsorul acțiunii fiind Sc. Rocast Nord.



„Scopul acțiunii este socializarea copiilor cu dizabilități, integrarea normalității acestor copii în normalitatea comunității. Existăm, nu vom dispărea și dorim de la comunitate să se obișnuiască cu prezența noastă în cele mai diverse locuri și să accepte acest lucru ca pe o normalitate”, precizează președintele Asociației Părinților cu Copii cu Nevoi Speciale Suceava, Eugenia Hodoroabă.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version